Canon body EOS 5D MarkII
Canon body EOS 550D
Canon 50mm F/1.8 USM
Canon 100mm F/2.8 USM
Canon 24-105mm F/4.0 L IS USM
Canon EF 70-200mm F/2.8 L USM
Canon EF 100-400mm F/4.5-5.6 L IS USM
Manfrotto 680B Monopod
Manfrotto 055AB Prof statief
Rugzak Case Logic

Fotografie:
Voetbal
Zaalvoetbal
Handbal
Volleybal
Hockey
Korfbal
Natuurfotografie
Portretfotografie
Feesten en Partijen
Op aanvraag b.v voor een presentatiegids

Wie ben ik: Ik ben Arjan Hoogewoning 59 jaar, getrouwd en in het kostbare bezit van twee zonen en vijf kleinkinderen ( 4 dames en 1 jongen). Ik ben zelf altijd fanatiek sporter geweest, zaalvoetbal, veldvoetbal, tennis en handbal. Nog steeds volg ik een hoop sporten in de regio Utrecht.

Als hobby ben ik al jaren bezig met fotografie, begonnen met portretfotografie toen de kinderen klein waren en langzamerhand kwam er ook de interesse voor de sportfotografie en de natuur. Vakantie breng ik graag door op mijn favoriete eiland Texel met mijn vrouwtje en mijn drie windhonden en zo af en toe zijn ook mijn kinderen en kleinkinderen van de partij. Andere hobby's zijn het maken van websites, muziek met name de jaren eind 70, 80-90 en het bouwen en onderhouden van computers/netwerken. Ook ben ik een liefhebber van het motorrijden. Dat doe ik voornamelijk bij mooi weer op een Honda Varadero 1000XL

Sinds de begin jaren 90 ben ik begonnen met het foto's nemen van voetbalwedstrijden op het veld en in de zaal. Dit seizoen ben ik mijn sportgebied aan het uitbreiden en ben ik elke week wel een keer te vinden bij een van de topsportwedstrijden uit de hierboven beschreven categorieën.  Nieuwsgierig geworden en wilt u gebruik maken van mijn diensten?  Wilt u wedstrijdfoto's, spelersportretten een teamfoto of heeft u misschien een andere wens. Kijk voor de mogelijkheden en neem gerust contact op via de mail of het contact formulier.

Kosten:
Wedstrijdfotografie in de buitenlucht 50-70 foto's €35
Wedstrijdfotografie in de zaal 50-70 foto's €45
Spelersportretten en/of teamfoto's tbv bijvoorbeeld een presentatiegids of website €50
Andere wensen? informeer gerust.
De foto's worden aangeleverd via een downloadlink gratis of op een USB stick 8GB €10.
Reiskosten in de stad Utrecht gratis daarbuiten 30 eurocent/km.